J. de Wit & zoon hekwerk- en montagebedrijf

Nude 35, 6702 DJ Wageningen

Telefoon: 0317 - 35 78 07
GSM: 06 - 53 54 42 21
Hekwerksoorten
 
Hoofdpagina

Hekwerksoorten

Contact

Hekwerksoorten

Gaashekwerk

Vanwege de veelzijdige gebruiksmogelijkheden en gunstige prijs het meest toegepaste hekwerk in Nederland. Uitvoering is mogelijk in diverse RAL kleuren en maaswijdtes, al dan niet met bovenbuis en/of puntdraad. Afhankelijk van de bodemgesteldheid worden de staanders pneumatisch de grond in gedreven en eventueel aangestort met beton. Ook in poortuitvoering leverbaar.
Staalmathekwerk

Indien zwaardere eisen aan de afrastering worden gesteld, is de dubbelstaafmat een perfecte oplossing. De matten worden geleverd in twee uitvoeringen type I met staanders van rond 60 mm en type RG met vierkante staanders 60 x 40 mm. De dubbelstaafmatten zijn voorzien van maaswijdte 50 x 200 mm, vertikaal 1 x 6 mm en horizontaal 2 x 8 mm staaldraden, waardoor een sterke afrastering ontstaat die steeds meer toegepast wordt. Afhankelijk van de bodemgesteldheid worden de staanders pneumatisch de grond in gedreven en aangestort met beton. Ook in poortuitvoering of in enkelstaafuitvoering leverbaar.


Spijlenhekwerk

Type SHW is beschermend en representatief. De uitgekiende stalen constructie is vanaf 1.5 meter voorzien van een stalen puntenkam om overklimmen te bemoeilijken. Geschikt voor industriƫle omheiningen. Afhankelijk van de bodemgesteldheid worden de staanders pneumatisch de grond in gedreven en aangestort met beton. Type Mercurius is het sterkste hekwerk in de markt en is optisch dankzij de dikke vierkante spijlen bijzonder geslaagd. Dankzij de z.g. blinde verbindingen is dit hekwerk vrijwel molestbestendig. De spijlen van de hekwerkelementen zijn vierkant 25 x 25 x 1,5 mm en staan 10 cm uit elkaar waarmee dit representatieve hekwerk voldoet aan de Europese normen voor veiligheid.
Sierhekwerk

Sierhekwerk heeft eigenlijk twee funtionaliteiten: het beveiligen van uw huis en het versieren van uw huis. Vele variaties met verschillende soorten punten, ringen, ovalen en krullen zijn mogelijk. Tevens maatwerk of eigen ontwerp leverbaar.
Onze hekwerken worden standaard verzinkt en gepoedercoat voor een lange levensduur!